Succesverhalen

Bonfort (Bade Europe) - Desselgem

Bonfort is een familiebedrijf met een sterke reputatie in de textielindustrie. Het bedrijf heeft drie complementaire business units - karpetten, kamerbreed tapijt en garens - die een geïntegreerde collectie bieden voor moderne en klassieke interieurs. De laatste jaren is sterk geïnvesteerd in een state-of-the-art machinepark en werden veel inspanningen gedaan om het productieproces te automatiseren, wat toelaat om een hoge kwaliteit te bieden in combinatie met een uitstekende service en speciaal maatwerk.

Lees meer

Sax Sanitair - Melle

Sax neemt als technische groothandel een belangrijke plaats in op de markt van sanitair, verwarming en ventilatie. Vanuit een modern logistiek centrum levert Sax goederen door heel Vlaanderen aan de professionele installateur en hun particuliere klanten op de werf. Het bedrijf telt in totaal negen vestigingen en de levering van de goederen gebeurt vanuit de centrale magazijnen Sax Logistics in Wielsbeke. Vanuit dit distributiecentrum kunnen 30.000 artikelen binnen 24u over Vlaanderen geleverd worden.

Lees meer

Claessens- Waregem

Claessens nv produceert sinds 1906 hoogwaardige schildersdoeken. Het familiebedrijf kiest bewust voor een kleinschalige aanpak en houdt de ambachtelijke behandeling van de schildersdoek in ere. Een groot deel van het werk gebeurt machinaal maar de kern van het productieproces is al die tijd onveranderd gebleven.

Lees meer

Matthys Group

Matthys Group verenigt sinds enkele jaren de firma's Matthys NV en Evilo NV. Beide bedrijven hadden al een uitstekende reputatie in hun respectievelijke sectoren en bundelen nu de krachten. Matthys Group ontwerpt en bouwt machines op maat van diverse industrieën en biedt hierbij een brede waaier aan producten zoals machines voor de voedselindustrie en de textielsector, verpakkings- en assembleermachines enz.

Lees meer