Jobs

We zijn op zoek naar

1 MARKETING coördinator

Je FUNCTIE:

 • Als digital marketeer zal jij b-inside (verder) positioneren op de digitale markt.  De lancering van een volledig vernieuwde website staat daarbij centraal.  Vanuit je kennis en ervaring bepaal jij mee hoe die zal opgebouwd worden om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn en optimaal te scoren in Google.
 • Verder sta je onder meer in voor het bedenkten en uitwerken van blogberichten, het beheer van onze Facebook- en LinkedIn-bedrijfspagina en waak je over onze aanwezigheid op de andere sociale media en in Google.
 • Om kort te gaan, alles wat ook maar enigszins te maken heeft met online marketing komt bij jou terecht.  Je bedenkt dus niet alleen content en acties, maar zorgt ook voor de correcte verspreiding ervan.
 • Daarnaast sta je ook in voor de organisatie en opvolging van o.m. seminaries, onze aanwezigheid op beurzen en de lancering van nieuwe producten.

Je PROFIEL:

 • Wij zijn niet zozeer op zoek naar een echte specialist met tonnen professionele ervaring, dan wel iemand die gebeten is door online marketing en zich hierin verder wil vervolmaken.
 • Feeling met de sector is een absolute must.  Meer nog, je volgt dezz van nabij op zodat je steeds als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en trends.
 • Kennis van Photoshop is een pluspunt, praktische kennis van SEA en Google Analytics is een vereiste.
 • Je kan zowel in teamverband als volledig zelfstandig werken, weet elk project tijdig en precies af te werken en bent uitermate stressbestendig.
 • Natuurlijk beschik je ook over een vloeiende pen en sterke communicatieve vaardigheden.

Ons AANBOD:

Als digital marketeer kom je terecht in een dynamisch bedrijf waarin de medewerkers en een gezonde work life balance centraal staan.  Je krijgt een zeer aantrekkelijke en uitdagende functie, die je bovendien zelf verder kan uitbouwen.  Wij voorzien een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

 

1 SOFTWARE Developer App's

Je FUNCTIE:

 • Als app developer sta je deels (ca 30%) in voor de ontwikkeling en implementatie van mobiele applicaties voor onze klanten.
 • Je neemt zowel de scripting als de analyse en ontwikkeling van de apps voor je rekening en waakt daarbij over de samenhang tussen de functionele en technische kant van de app-ontwikkeling.  Nadien zorg je voor de link met onze ERP-pakketten in Progress.  Je werkt hiervoor nauw samen met je collega's en denkt voortdurend na over de verdere optimalisatie van de apps.
 • Daarnaast sta je in voor het ontwerp van ERP-applicaties (70%).  Op termijn zal je je minder gaan bezighouden met dit laatste om je steeds meer toe te leggen op de ontwikkeling van apps.

Je PROFIEL:

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma informatica op zak en wil je volledig storten op de boeiende wereld van app development.  Ofwel heb je je pluimen al verdiend als procesontwikkelaar in Progress en wil je je verder verdiepen in de ontwikkeling van apps voor onze klanten.  Ofwel heb je reeds kennis van app development, maar wil je je ook de programmeertaal Progress eigen maken.  Daarnaast heb je sowieso kennis van.Net, Java en html5.
 • Een zeer analytische geest, gedrevenheid en een onbegrensde leergierigheid zijn essentieel.  Verder beschik je over een flinke portie flixibiliteit en stressbestendigheid en profileer je je als een echte teamplayer die zijn verantwoordelijkheid durft op te nemen.

Ons AANBOD:

Onze toekomstige app developer krijgt een erg boeiende en gevarieerde job in een zeer stabiel bedrijf dat elke dag opnieuw investeert in zijn medewerkers.  Onze leuze "mensen maken het verschil" in gedachten hechten wij dan ook erg veel belang aan een gezonde work/life balance.  Wij zorgen voor een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

 

1 NAVISION developer/analist

 Je FUNCTIE:

 • Jawel, je leest het goed: wij zijn niet op zoek naar de zoveelste developer voor wie zijn job enkel de dagelijkse kosten dekt. Nee, we gaan meteen voor het hoogste goed: een developer/analist gepassioneerd door zijn vak, die voortdurend wil bijleren, die niet bang is voor een complexe uitdaging. Meer bepaald zijn we op zoek naar een Dynamics NAVISION developer/analist ter ondersteuning van TRIMIT/Fashion.
 • Laten we een aap een aap noemen. Vooraleer je je expertise ten dienste van onze klanten kan stellen, doorloop je een intensief leerproces. Gedurende zowat een jaar bestoken we je met allerlei input en eisen we het uiterste van je zodat jij kan uitgroeien tot een expert in je vakgebied. Overleef je dit leerproces, dan wacht je het walhalla: je wordt NAVISION developer/analist bij b-inside.

Je PROFIEL:

 • Het is duidelijk dat je hogere informatica opleiding alleen niet voldoende is.
 • Je hebt niet alleen een grondige kennis en interesse voor het hele IT-gebeuren, maar ademt gewoon IT. Je wil voortdurend bijleren, je kennis delen, jezelf ontwikkelen, meer in het bijzonder inzake NAVISION en TRIMIT. Kortom, je staat op met IT en gaat ermee slapen.
 • Pluspunt is een grote interesse in de Fashion sector en het ganse mode gebeuren.

Ons AANBOD:

 • Je komt vanzelfsprekend terecht in een no-nonsense organisatie waar elke medewerker doordrenkt is van een vurige passie voor zijn job en een unieke expertise.
 • Van liefde voor het vak alleen kan je echter niet leven. Daarom voorzien wij ook een salaris in overeenstemming met je ervaring, aangevuld met een groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

  

2 developers: 1 Junior en 1 Senior

Je FUNCTIE:

 • Jawel, je leest het goed: wij zijn niet op zoek naar de zoveelste developer voor wie zijn job enkel de dagelijkse kosten dekt.  Nee, wij gaan meteen voor het hoogste goed: developers die gepassioneerd zijn door hun vak, die voortdurend willen bijleren, die niet bang zijn voor een complexe uitdaging.
 • Laten we een aap een aap noemen.  Vooraleer je je expertise ten dienste van onze klanten kan stellen, doorloop je een intensief leerproces.  Gedurende zowat een jaar bestoken wij je met allerlei input en eisen we het uiterste van je zodat jij kan uitgroeien tot een expert in je vakgebied.  Overleef je dit leerproces, dan wacht je het walhalla: je wordt ERP developer bij b-inside.

Je PROFIEL:

 • Het is duidelijk dat je hogere informaticaopleiding alleen niet voldoende is.
 • Je hebt niet alleen een grondige kennis en interesse voor het hele IT-gebeuren, maar ademt gewoon IT. Je wil voortdurend bijleren, je kennis delen, jezelf ontwikkelen, meer in het bijzonder inzake Progress en.NET. Kortom, je staat op met IT en gaat ermee slapen.

Ons AANBOD:

 • Je komt vanzelfsprekend terecht in een no-nonsense organisatie waar elke medewerker doordrenkt is van een vurige passie voor zijn job en een unieke expertise.
 • Van liefde voor het vak alleen kan je echter niet leven. Daarom voorzien wij ook een aantrekkelijk salaris, maar dit is in jouw geval hoogstwaarschijnlijk bijzaak.

 

Mail vandaag nog je CV naar jobs@b-inside.be

Onze partner Pure Solutions is op zoek naar BI Consultants.  De vacature vindt u hier.