Jobs

We zijn op zoek naar

1 NAVISION developer/analist

 Je FUNCTIE:

- Jawel, je leest het goed: wij zijn niet op zoek naar de zoveelste developer voor wie zijn job enkel de dagelijkse kosten dekt. Nee, we gaan meteen voor het hoogste goed: een developer/analist gepassioneerd door zijn vak, die voortdurend wil bijleren, die niet bang is voor een complexe uitdaging. Meer bepaald zijn we op zoek naar een Dynamics NAVISION developer/analist ter ondersteuning van TRIMIT/Fashion.

- Laten we een aap een aap noemen. Vooraleer je je expertise ten dienste van onze klanten kan stellen, doorloop je een intensief leerproces. Gedurende zowat een jaar bestoken we je met allerlei input en eisen we het uiterste van je zodat jij kan uitgroeien tot een expert in je vakgebied. Overleef je dit leerproces, dan wacht je het walhalla: je wordt NAVISION developer/analist bij b-inside.

Je PROFIEL:

- Het is duidelijk dat je hogere informatica opleiding alleen niet voldoende is.

- Je hebt niet alleen een grondige kennis en interesse voor het hele IT-gebeuren, maar ademt gewoon IT. Je wil voortdurend bijleren, je kennis delen, jezelf ontwikkelen, meer in het bijzonder inzake NAVISION en TRIMIT. Kortom, je staat op met IT en gaat ermee slapen.

- Pluspunt is een grote interesse in de Fashion sector en het ganse mode gebeuren.

Ons AANBOD:

- Je komt vanzelfsprekend terecht in een no-nonsense organisatie waar elke medewerker doordrenkt is van een vurige passie voor zijn job en een unieke expertise.

- Van liefde voor het vak alleen kan je echter niet leven. Daarom voorzien wij ook een salaris in overeenstemming met je ervaring, aangevuld met een groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

 

1 system-engineer

Je FUNCTIE:

- Kom jij graag uit je IT-kot?  Word dan verantwoordelijk voor installatie, configuratie en onderhoud van IT-infrastructuur bij klanten in (vooral) Oost- en West-Vlaanderen.

- Samen zoek je naar oplossingen om infrastructuur permanent te optimaliseren.  Gebruikers op locatie ondersteun je en leid je op. In een beurtrol beman je de helpdesk om vragen te beantwoorden.

- Op regelmatige basis volg je bijscholingscursussen om up-to-date te blijven en evenuteel bijkomende certificaten te behalen.

Je PROFIEL:

- Je genoot een masteropleiding en bent gebeten door alles wat met hardware en netwerken te maken heeft.

- Als gedreven professional heb je een passie voor Microsoft Server, Virtualisatie, netwerken, monitoring en security.  Heb je ervaring met HP-producten en ben je in het bezit van certificaten, dan is dit een meerwaarde.

- Je bent klantgericht, analytisch en een problem solver. Bovendien ben je communicatief en sta je klanten echt graag te woord.

Ons AANBOD:

- Je komt terecht in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur.

- Je kan rekenen op een salaris in overeenstemming met je ervaring, aangevuld met een groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

 

2 developers: 1 Junior en 1 Senior

Je FUNCTIE:

- Jawel, je leest het goed: wij zijn niet op zoek naar de zoveelste developer voor wie zijn job enkel de dagelijkse kosten dekt.  Nee, wij gaan meteen voor het hoogste goed: developers die gepassioneerd zijn door hun vak, die voortdurend willen bijleren, die niet bang zijn voor een complexe uitdaging.

- Laten we een aap een aap noemen.  Vooraleer je je expertise ten dienste van onze klanten kan stellen, doorloop je een intensief leerproces.  Gedurende zowat een jaar bestoken wij je met allerlei input en eisen we het uiterste van je zodat jij kan uitgroeien tot een expert in je vakgebied.  Overleef je dit leerproces, dan wacht je het walhalla: je wordt ERP developer bij b-inside.

Je PROFIEL:

- Het is duidelijk dat je hogere informaticaopleiding alleen niet voldoende is.

- Je hebt niet alleen een grondige kennis en interesse voor het hele IT-gebeuren, maar ademt gewoon IT. Je wil voortdurend bijleren, je kennis delen, jezelf ontwikkelen, meer in het bijzonder inzake Progress en.NET. Kortom, je staat op met IT en gaat ermee slapen.

Ons AANBOD:

- Je komt vanzelfsprekend terecht in een no-nonsense organisatie waar elke medewerker doordrenkt is van een vurige passie voor zijn job en een unieke expertise.

- Van liefde voor het vak alleen kan je echter niet leven. Daarom voorzien wij ook een aantrekkelijk salaris, maar dit is in jouw geval hoogstwaarschijnlijk bijzaak.

 

Mail vandaag nog je CV naar jobs@b-inside.be

 

Onze partner Pure Solutions is op zoek naar BI Consultants.  De vacature vindt u hier.