Slider

INDIS - distributiesoftware

ERP software op maat van de distributiebedrijven

INDIS is de modulaire ERP software van b-inside op maat van distributiebedrijven.

We werken INDIS uit op basis van uw behoeftes en kunnen hierbij rekenen op een jarenlange ervaring in de distributiesector. Ons uitgebreid klantenbestand bevestigt de sterke marktpositie van b-inside. We mogen dan ook terecht een betrouwbare en deskundige IT-partner genoemd worden!

Modulaire software

De INDIS functionaliteiten zijn gegroepeerd in een operationele basis aangevuld met functionele modules zoals CRM (Customer Relationship Management), Productie en WMS (Warehouse Management System). U kan de INDIS software uitbreiden met optionele en sector-eigen modules voor toepassingen die toegespitst zijn op een specifieke sector in de distributie.

De strategische opdeling in modules laat ons toe om een aangepast systeem voor uw bedrijf uit te werken. Deze oplossing "op maat" behoudt de voordelen van standaardsoftware, maar vermijdt overhead en beperkt de initiële investering. Ze laat bovendien toe om de toepassing in fases te implementeren.

De soepele activering van optionele modules garandeert een vlotte softwarebegeleiding van alle mogelijke logistieke uitbreidingen van een KMO.

INDIS troeven leiden tot een competitief voordeel

- Betere klantenservice: Indis verzekert een hogere klanttevredenheid dankzij snellere responstijden.

- Flexibiliteit: Indis zorgt voor flexibiliteit in uw bedrijfsprocessen zodat u sneller een antwoord kan bieden op veranderingen in de markt.

- Kostenbesparing en tijdswinst: Het efficiënte beheer van grondstoffen, voorraden, magazijnen, en transport werkt kostenbesparend en levert een aanzienlijke tijdswinst op.

- Realtime informatie: Indis geeft op elk moment, bij elk proces de meest recente en accurate informatie.

- Distributiekenmerken: Alle kenmerken die de administratie van distributie typeren, zijn standaard voorzien in de basisstructuur van Indis. Afhankelijk van de sector zijn er speciale modules beschikbaar voor o.a. sanitair, bouwstoffen, electro, drank, voeding, boeken,...

- Efficiëntere beslissingsprocessen: Indis is een centrale database die een vlotte rapportering mogelijk maakt. Alle aspecten van uw workflow zijn gestructureerd in één functioneel softwarepakket. Zo krijgt u een gestructureerd inzicht in alle gegevens, waardoor u beter en sneller beslissingen kan nemen.

- Open architectuur: De openheid van de architectuur laat toe om op een eenvoudige manier e-mails, foto's, tekeningen, barcodes enz. te integreren. De koppeling met toepassingen als e-commerce, routeplanner, datacaptatie, business intelligence, documentbeheer, mobiele applicaties enz. geeft Indis een extra toegevoegde waarde. Ons Engineering team werkt deze koppelingen uit op maat van uw bedrijf.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over ons software pakket INDIS?
Contacteer ons dan nu