"Een uniek bedrijf vraagt unieke software"

Claessens, Waregem
Claessens nv produceert sinds 1906 hoogwaardige schildersdoeken. Het familiebedrijf kiest bewust voor een kleinschalige aanpak en houdt de ambachtelijke behandeling van de schildersdoek in ere. Een groot deel van het werk gebeurt machinaal maar de kern van het productieproces is al die tijd onveranderd gebleven. Deze werkwijze heeft van Claessens nv tot ver buiten Europa een begrip in schilderskringen gemaakt, want Claessens exporteert wereldwijd (VS, Azië, Australië,...).

www.claessenscanvas.com

Philippe Huyvaert, Gedelegeerd Bestuurder:
"Claessens fabriceert een uniek product namelijk schildersdoeken, en heeft dus ook nood aan unieke software. b-inside is voor ons de ideale IT-partner dankzij hun expertise in de textielsector en hun gedrevenheid om oplossingen uit te werken op maat van ons bedrijf.

De orderopvolging, het stockbeheer en de boekhouding verlopen vlot bij Claessens dankzij de Intex software van b-inside. Bovendien heb ik alle management informatie meteen beschikbaar, wat erg belangrijk is om onze activiteiten te kunnen analyseren en de juiste beslissingen te nemen.

Eigenlijk kan je enkele gelijkenissen zien tussen Claessens en b-inside: het zijn 2 Waregemse bedrijven met gezonde ambitie en ondernemingszin, die allebei hun vakkenis vertalen in unieke producten."