"Klantgerichte software voor onze tapijtproductie"

Bonfort (Bade Europe), Desselgem
Bonfort is een familiebedrijf met een sterke reputatie in de textielindustrie. Het bedrijf heeft drie complementaire business units - karpetten, kamerbreed tapijt en garens - die een geïntegreerde collectie bieden voor moderne en klassieke interieurs. De laatste jaren is sterk geïnvesteerd in een state-of-the-art machinepark en werden veel inspanningen gedaan om het productieproces te automatiseren, wat toelaat om een hoge kwaliteit te bieden in combinatie met een uitstekende service en speciaal maatwerk. Bonfort werd begin 2013 opgenomen in de BADE Europe Group.

www.bonfort.be

Ingeborg Noreilde, EDP Manager:
"We werken al ruim 10 jaar samen met b-inside. Hun software "Intex Carpets" structureert onze processen rond de tapijtweverij en levert ons een concurrentieel voordeel op. In een make-to-order omgeving is het namelijk van cruciaal belang om het productieproces op de voet te volgen. We kunnen onze klanten ook een belangrijke meerwaarde bieden door o.a. flexibele etiketten te maken volgens hun aanwijzingen. Daarnaast zorgt een specifiek referentiesysteem ervoor dat eenzelfde tapijt verschillende benamingen kan dragen, zoals onze klanten het tapijt zelf benoemen.

Een grote troef van b-inside is hun flexibiliteit om koppelingen op te zetten met weefmachines en backing- en afwerkingssystemen. Intex Carpets kan op alle niveaus van het productieproces communiceren met machines op de werkvloer en laat ons toe om samen te werken met de leveranciers die we zelf uitkiezen.

Zowel onze productie als onze klantenservice plukken de vruchten van Intex Carpets. We zijn al vele jaren klant bij b-inside en breiden de samenwerking nog altijd verder uit."