Services

b-inside is een gespecialiseerd ICT-dienstenbedrijf. Onze kernactiviteiten zijn IT-services en de ontwikkeling van ERP-software op maat van de textielindustrie en de distributiesector. 

Sterk in Services 

De afdeling Services omvat twee takken: Managed Services en Engineering. Hiermee stemmen we uw IT-systeem zo goed mogelijk op uw bedrijfsbehoeftes af. Het resultaat? Een integrale optimalisatie van de beschikbaarheid en performance van uw netwerk.

Compleet ICT-management

Sinds 1997 begeleiden en adviseren we onze klanten bij het nemen van doordachte IT-beslissingen. Met softwareontwikkeling, hardwaresystemen en services bieden we een totaaloplossing. De unieke combinatie van IT-knowhow en sectorkennis maakt ons tot een betrouwbare partner voor u en uw bedrijf. Meer dan ooit rekenen organisaties op ICT om efficiënt en flexibel te werken. b-inside levert hoogstaande oplossingen op maat van de kmo.

Lokaal verankerd, internationaal actief

De kantoren van b-inside bevinden zich in Waregem (Beveren-Leie). In 2012 werd de toenmalige bedrijfsnaam Inside Communications vervangen door b-inside. Onze core business is weliswaar dezelfde gebleven. Veel van onze klanten zijn lokaal verankerd met hun administratie en verkoop, maar produceren in het buitenland. Daarnaast zijn onze mensen en producten gevraagd tot in de Verenigde Staten en China. We bouwen dus op een internationale klantenportefeuille, wat zich uiteraard ook vertaalt in een universele kennis van zaken.