Slider

Qlikview - business intelligence

Analyse van bedrijfsgegevens: Business Intelligence

Hoe was de verkoop van product X in regio Y? In welke maand verkocht product Z het best? Wat is de evolutie over verschillende seizoenen? Hoe kunnen we de winstmarge grafisch weergeven?

Elk bedrijf kampt met deze vragen, en het kost veel tijd om alle gegevens te verzamelen en te analyseren. Kostbare tijd die u kan uitsparen dankzij QlikView!

QlikView is een rapporteringstool die alle kritische data structureert. Met één ‘Qlik' verkrijgt u grafieken, dashboards, tabellen of andere grafische voorstellingen van alle parameters in uw ERP software of andere databronnen.

Foto

Omzet en marges

Omzet en marges

Verkooptrend

Verkooptrend

Omzet per klant

Omzet per klant

Snel en gebruiksvriendelijk

U kan de data visualiseren zoals u ze zelf wil zien, want QlikView biedt honderden kaart- en tabelsoorten, lijstvakken voor navigatiedimensies, statistische vakken en nog veel meer. Er kan op elk visueel element geklikt worden om het kleinste detail zichtbaar te maken.

QlikView is eenvoudig te gebruiken en te leren. Het is ontwikkeld voor iedereen en voor elk deel van uw bedrijf. Geen ingewikkelde interface, geen verwarrende schermen en geen mysterieuze opdrachten of query's. Gewoon aanwijzen en klikken voor al uw bedrijfsantwoorden. De unieke, bekroonde associatieve technologie van QlikView werkt zoals uw brein. Het biedt met slechts één muisklik toegang tot visueel aantrekkelijke, interactieve dashboards die iedereen snel kan samenstellen en eenvoudig kan aanpassen.

Zo kan u resultaten delen met collega's, klanten en partners, en tegelijk uw eigen productiviteit verbeteren. Voor het eerst hebben alle gebruikers de kracht van realtime bedrijfsantwoorden zelf in handen, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen en meteen tot actie kunnen overgaan.

b-inside is officieel verdeler van QlikView in West- en Oost-Vlaanderen.Voor gedetailleerde QlikView productinfo surft u naar de website www.qlikview.com

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over Qlikview?
Contacteer ons dan nu