Jobs

We zijn op zoek naar

2 developers: 1 Junior en 1 Senior

Je FUNCTIE:

  • Jawel, je leest het goed: wij zijn niet op zoek naar de zoveelste ontwikkelaar voor wie zijn job enkel de dagelijkse kosten dekt.  Nee, wij gaan meteen voor het hoogste goed: developers die gepassioneerd zijn door hun vak, die voortdurend willen bijleren, die niet bang zijn voor een complexe uitdaging.
  • Laten we een aap een aap noemen.  Vooraleer je je expertise ten dienste van onze klanten kan stellen, doorloop je een intensief leerproces.  Gedurende zowat een jaar bestoken wij je met allerlei input en eisen we het uiterste van je zodat jij kan uitgroeien tot een expert in je vakgebied.  Overleef je dit leerproces, dan wacht je het walhalla: je wordt ERP devoloper bij b-inside.

Je PROFIEL:

  • Het is duidelijk dat je hogere informaticaopleiding alleen niet voldoende is.
  • Je hebt niet alleen een grondige kennis en interesse voor het hele IT-gebeuren, maar ademt gewoon IT. Je wil voortdurend bijleren, je kennis delen, jezelf ontwikkelen, meer in het bijzonder inzake Progress en.NET. Kortom, je staat op met IT en gaat ermee slapen.

Ons AANBOD:

  • Je komt vanzelfsprekend terecht in een no-nonsenseorganisatie waar elke medewerker doordrenkt is van een vurige passie voor zijn job en een unieke expertise.
  • Van liefde voor het vak alleen kan je echter niet leven. Daarom voorzien wij ook een aantrekkelijk salaris, maar dit is in jouw geval hoogstwaarschijnlijk bijzaak.

Mail vandaag nog uw C.V. naar jobs@b-inside.be

Uiteraard kan u ook steeds spontaan solliciteren.  Mail uw C.V. naar jobs@b-inside.be

 

Onze partner Pure Solutions is op zoek naar BI Consultants.  De vacature vindt u hier.